Automatisch rolluik

De lamellen van een automatisch rolluik kunnen in verschillende kleuren verkregen worden: wit, lichtblauw en grijs. Voor buitenzwembaden hebben we eveneens solar lamellen die de warmte van de zon opnemen en zo het water verwarmen.

Het automatisch rolluik kan weggewerkt worden in de bodem van het zwembad. Dan is de rolluikbak voorzien van een automatische klep die dezelfde bekleding krijgt als de binnenbekleding van het zwembad. De klep bestaat uit een RVS geraamte, waardoor er zonder enig gevaar op gestaan kan worden.

Het automatische rolluik kan eveneens achteraan in het zwembad geplaatst worden. Dan voorzien we een wegneembare vertikale klep die eveneens dezelfde bekleding kan krijgen als de binnenbekleding van het zwembad.

Wij hebben inmiddels een nieuw systeem ontwikkeld om deze rolluiken te beveiligen door middel van automatische kleppen. Wanneer het rolluik gesloten is, komen deze kleine kleppen uit de wand gekanteld en ondersteunen het rolluik. Op deze manier voorkomt dit syteem dat een kind of dier dat op het rolluik zou vallen, eronder zou geraken.
 
home > zwembaden > afdekking > automatische rolluik
TOP