Beweegbare vloer

Het grote pluspunt van de beweegbare vloer, is de mogelijkheid tot dubbel ruimtegebruik. De ruimte waarin het bad wordt geplaatst, kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Dit systeem kan namelijk gemakkelijk 600 kg per m² dragen, waardoor de mogelijkheden quasi onbegrensd zijn.

De wetten rond veiligheid bij zwembaden worden steeds strenger. In Frankrijk en Italië is het reeds verplicht een privé-zwembad te beveiligen door middel van een hek rondom het zwembad of door middel van een erkend alarmsysteem, welke beide allesbehalve discreet en esthetisch zijn.

Dankzij haar groot draagvermogen, is de beweegbare vloer hiervoor een perfect alternatief. Dit syteem is volkomen veilig. De vloer kan bekleed worden met een steen naar keuze. Dit biedt u de mogelijkheid om deze in dezelfde steen te bekleden als de terrassen of vloer rondom, waarbij als de vloer van het zwembad opgedroogd is, het eruit ziet als één groot terras.

Een ander pluspunt van een beweegbare vloer is de mogelijkheid om de vloer op een hoogte naar keuze in te stellen. U kan zo door een eenvoudige druk op de knop, van uw zwembad een plonsbadje maken.
De beweegbare bodem kan net zoals een traditioneel zwembad ook uitgevoerd worden met verschillende vloerniveaus.






 
home > zwembaden > afdekking > beweegbare vloer
TOP